, ,

60 μερες πριν τα Χριστουγεννα - Tips για απωλεια βαρους

10/25/2014 11:20:00 AM



source

60 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και έχω ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό μου!
Από τώρα θα με ρωτήσετε. Ναι από τώρα!

Δεν θέλω να την πατήσω σαν τις προηγούμενες χρονιές που έτρεχα πανικόβλητη να τα προλάβω όλα και την ημέρα των Χριστουγέννων να μου βγαίνει όλη η κούραση. Αν το καλοσκεφτείτε υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να γίνουν και τόσες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψουμε που αν τις αφήσουμε τελευταία στιγμή  θα μας φάει το άγχος!



Δώρα , στολισμός σπιτιού, γιορτινά τραπέζια, επισκέψεις σε φίλους , σχολικές γιορτές των παιδιών,  παιδικά πάρτυ, οικογενειακά και φιλικά καλέσματα, οικονομικές υποχρεώσεις  προς το κράτος που υπάρχουν τέλος τις χρόνια (άουτσ) και τόσα άλλα πράγματα που θα προκύψουν ή έχει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά! Επίσης τα παιδιά μου έμαθαν και τον απρόβλεπτο παράγοντα των ιώσεων που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος!

 Όποτε το πρώτο πράγμα που ξεκίνησα και έβαλα στον προγραμμάτισμό των γιορτών είναι μια διατροφή προσεγμένη για μια πολύ μικρή απώλεια βάρους (2 - 3κιλά) μέχρι τις γιορτές , ώστε εκείνες τις ημέρες να μην νιώσω ενοχές και να απολαύσω όλες αυτές τις λιχουδιές χωρίς δεύτερή σκέψη.

Δεν είναι καμία αυστηρή δίαιτα. Είναι μια ισορροπημένη πλήρης διατροφή με πρωτεΐνες , υδατάνθρακες, φρούτα και λαχανικά, Πέντε καθημερινά γεύματα. Έκοψα τελείως τα αναψυκτικά και τις λιχουδιές. Πρόσθεσα 2-3 φορές την εβδομάδα  ελαφριά γυμναστική (διάδρομο και πιλάτες). Γλυκό τρώω μια φορά την εβδομάδα (ένα σουφλέ σοκολάτας ή ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο ή κέικ).

 Άλλοι προετοιμάζονται για την παραλία εγώ προετοιμάζομαι για τα Χριστούγεννα.

Παρακάτω είναι ένα πίνακας με μικρές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας και στη διατροφή μας και να μας βοηθήσουν στην  απώλεια βάρους.

source



share this on »
 photo facebook_zps8d483e9e.png
 photo twitter_zps1a2a45e0.png
 photo pinterest_zps549d2941.png

You Might Also Like

1 Σχόλια

  1. Τά Tips πού μάς προτείνης Μαρία μου,πολύ χρήσιμα!!
    Σκέψου τί έχουμε νά φάμε στίς εορτές!!Ας είμαστε έτοιμες λοιπόν!!
    Φιλάκια!!

    ReplyDelete

I heart comments !!!