,

Πέντε καλλυντικά προϊοντα κάτω των 5 ευρώ που κάνουν καταπληκτική δουλειά!

10/30/2013 06:06:00 PM

    Ανέκαθεν μου άρεσε να χρησιμοποιώ απλές και φυσικές λύσεις για την προσωπική μου περιποίηση, όχι ότι δεν αγοράζω και καλλύντικά ευρείας κατανάλωσης, άλλα είναι πέντε πράγματα που δεν απόχωρίζομαι πότε από το νεσεσέρ μου.

    Δαφνέλαιο - Ότι καλύτερο για τα μαλλιά . Πλούσιο σε λιπαρά οξέα και με καταπραϋντικές ιδιότητες.Το εφαρμόζουμε σε στεγνά μαλλιά κατά μήκος, αποφεύγοντας τις ρίζες αν έχετε λιπαρά μαλλιά. Το αφήνουμε να δράσει όση περισσότερη ώρα μπορούμε, αλλά τουλάχιστον για μία ώρα. Τα τυλίγουμε με μία πετσέτα (εγώ προτιμώ το σκουφάκι του ντους γιατί αναπτύσει μία θερμότητα και έχει καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης καλό είναι να προσθέσετε μερικές σταγόνες στην μάσκα μαλλιών που χρησιμοποιείτε. Το βρίσκουμε στα φαρμακεία ή σε καταστήματα με βότανα.
     

    Αμυγδαλέλαιο - Υπάρχει καλύτερο ντεμακιγιάζ ματιών  και όχι μόνο; Δεν υπάρχει! Το αμυγδαλέλαιο περιέχει βιταμίνες Ε και Κ, έχει αντιγηραντικές και επουλωτικές ιδιότητες. Επίσης ένα ελαφρύ μασάζ στις βλεφαρίδες και θα δείτε την διαφορά άμεσα. Στα φαρμακεία ή σε μαγαζί με βότανα.



Ροδόνερο -  Η τονωτική λοσιόν που χαρίζει ζωντάνια και λάμψη στο δέρμα. Το ροδόνερο είναι γνωστό σε όλες μας. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. !!!





Οργανικό λάδι καρύδας - organic coconut oil. Το λάδι που είναι σε παχύρρευστη μορφή και μοιάζει με βούτυρο και όχι σε υγρή μορφή. Είναι κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα και έχω καταενθουσιαστεί. Έχει αντιξιοδωτικές και επουλωτικές  ιδιότητες. Εφαρμογές : Στα πετσάκια γύρω από τα νύχια, στα χείλη, στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Στα μαλλιά, για την ακμή και πολλές άλλες εφαρμογές. Εδώ είναι ένα link που αναφέρει τις χρήσεις του. Η τιμή του διαφέρει από μαγαζί σε μαγαζί (παίζει ρόλο η εταιρεία). Εγώ το βρήκα γύρω στα 4,5 ευρώ αν θυμάμαι σε κατάστημα με βότανα και οργανικά προϊόντα.


  • Baby oil -  Χρόνια τώρα το χρησιμοποιώ κατά την διάρκεια του ντους. Απλώνω μια γενναία ποσότητα στο σώμα ξεβγάζω ελαφριά και περιμένω λίγα λεπτά. Στεγνώνω με μια πετσέτα ταμποναριστά και έτοιμη. Το δέρμα μου ενυδατωμένο πάντα και με μία φυσική γυαλάδα. Δεν υπάρχει πιο τέλειο!!!


Έσεις καταφεύγετε σε φύσικές λύσεις για την προσωπική σας περιποιήση ;

share this on »
 photo facebook_zps8d483e9e.png
 photo twitter_zps1a2a45e0.png
 photo pinterest_zps549d2941.png

You Might Also Like

1 Σχόλια

  1. σούπερ όλα!!! δεν ήξερα για το ροδόνερο ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και στο πρόσωπο, το είχα συνδέσει με τους κουραμπιέδες. φιλάκια!

    ReplyDelete

I heart comments !!!