,

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 τα μαγαζία λιανικής θα είναι ανοιχτά!

10/28/2013 04:16:00 PM



Ναι λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή (3 Νοεμβρίου) τα μαγαζιά θα λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 18:00.  Είναι μία από τις 7 Κυριακές , αν δεν κάνω λάθος που τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά κατά την διάρκεια του έτους. Μετά από ενημέρωση φίλης που δουλεύει σε εμπορικό κατάστημα από αυτή την Κυριακή ξεκινάει ένα δεκαήμερο προσφορών στα εμπορικά καταστήματα. Ευκαιρία λοιπόν για κάποιους από μας να κοιτάξουμε για τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα δώρα και όχι μόνο.

Συμφωνώ ή διαφωνώ με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές; Κατά κύριο λόγο συμφωνώ.  Στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις και όχι μόνο (στις ΗΠΑ ακόμη και στην Κωνσταντινούπολη) τα μαγαζιά λειτουργούν όλες τις Κυριακές του χρόνου γιατί όχι και σε κάποιες πόλεις της Ελλάδας. Καλό για τον τουρισμό μας. Επίσης κάποιοι άνθρωποι θα τους εξυπηρετήσει η Κυριακή περισσότερο . Στην τελική πως θα καταδικάσουμε αυτήν την ενέργεια αν δεν την εφαρμόσουμε για να δούμε αν αποδίδει ή όχι.

Από την άλλη είναι και οι εμποροϋπάλληλοι ! Καταλαβαίνω είναι κάπως δύσκολο να δουλεύουν Κυριακή. Θέλω να ελπίζω πως το ρεπό της Κυριακής θα αντικατασταθεί ή θα αποζημιωθεί νομίμως. Επίσης οι οικογενειακές και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις διαφωνούν με αυτό το μέτρο για τους δικούς τους λόγους.

 Θα δούμε αν αυτό το μέτρο θα λειτουργήσει υπέρ της αγοράς ή όχι.

Εσείς συμφωνείται ή διαφωνείτε με αυτό το μέτρο;



share this on »
 photo facebook_zps8d483e9e.png
 photo twitter_zps1a2a45e0.png
 photo pinterest_zps549d2941.png

You Might Also Like

1 Σχόλια

  1. δεν το γνώριζα!! για να δούμε.. συμφωνώ με όσα γράφεις.. θα δείξει πόσο αποτελεσματικό θα είναι.. φιλάκια!

    ReplyDelete

I heart comments !!!